keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kapselivaatekaapin aloitus

Tuskastuttavan monet kerrat kävin seisomassa vaatekaappini edessä ja mietin ihan oikean kapselivaatekaapin kokoamista. Tiesin, että voisin koota jokaiselle vuodenajalle oma puvuston, jossa olisi vähän vaatteita. Ja kaikki sopisivat upeasti yhteen. Juuri ne vaateet, jotka myös korostavat parhaiten vartaloani ja värejä, jotka ovat juuri minulle sopivia.

Ihan liian iso tavoite, joten en pystynyt aloittamaan.

Lopulta päädyin siivoamaan kaapistani ulos kaikki ne vaateet, jotka olivat kuluneet käyttökelvottomiksi, olivat väärän värisiä/tuntoisia tai kokoisia. Laitoin takasin kaappiin vain ne vaatteet, joista todella pidin ja jotka sopivat yhteen edes jollain tavalla.

Muutamia päiviä myöhemmin jatkoin siivousta jakamalla vaatteet pinoihin sängylle. Syntyi neljä pinoa eli yksi pino jokaista kapselia ajatellen. Samalla syntyi myös viides pino, johon tulivat ne vaatteet, jotka haluan jokaiseen kapseliin. Pakkasin kapselit laatikoihin (kengät mukaan) ja nostin kevät kapselin kaappiin. Katsotaan miten toimii...

2 kommenttia:

  1. No tavallaan toimi ja toisaalta ei sitten ollenkaan. Kaikki kapselit ovat "kelluneet" vuoden varastossa. Elämää on välillä turhan vaikea sovittaa kapseleihin. Sillä noihin aikoihin aloin odottamaan vauvaa, joten maha pyöristyi ja painoa tuli lisää noin 20 kg. Kokosin tuoksi ajaksi odotuskapselin. Nyt käytän "imetyskapselia" ainakin vielä muutaman kuukauden. Eli olen tällä hetkellä luopunut vuodenaikojen mukaan vaihtuvista vaatteista. Haluan kuitenkin käyttää istuvia ja kauniita vaatteita, jotka sopivat kaikki yhteen toistensa kanssa. Ja mikä tärkeintä, käytettävissä olevia vaatteita on kaikkiaan noin 30 kappaletta.

    VastaaPoista