maanantai 21. maaliskuuta 2016

Keittokirjojen KonMaritus

Konmarin innoittamana kävin läpi keittokirjahyllyäni. Miksi olen todellakin säästänyt kokonaisen lehden, kun olisi riittänyt vain yhden ohjeen leikkaaminen talteen? Jotain oli tehtävä...

Leikkasin lehdistä irti sellaiset ohjeet joita haluan kokeilla. Ne pääsevät tästä eteenpäin keittiönpöydällä olevaan lasipurkkiin. Jos ohje on todella hyvä tai tulen käyttäneeksi reseptiä useasti se pääsee "Reseptien helmet" -kirjaan.

Pitkän "tuotaako tämä minulle iloa" -pohdiskelun jälkeen kaappiin pääsi takaisin 4 keittokirjaa. Toiset 4 lähtee kiertoon. Kälystelijän keittokirjoja en uskaltautunut deletoimaan, joten hänen 3 kirjaansa pääsevät myös takaisin kaappiin.

Nautin välillä näiden kirjojen selailusta ja uusien ohjeiden bongailusta. Tajusin tätä siivousta tehdessäni, että parempia kirjoja on saatavilla kirjastossa hyllymetreittäin. Ja mikä parasta minun ei tarvitse omistaa niitä kirjoja. Ja silti voin täyttää yhden unelmistani: herkullista ja terveellistä ruokaa - aina.

1 kommentti:

  1. Minäkin yritän pitää keittokirjat kurissa. Muutama peruskirja ja pari erikoisuutena on ihan sopiva määrä. Tosin pari on vähän joustava käsite.

    VastaaPoista